Ja då va de en ny arbets dag å säkert en m...

Ja då va de en ny arbets dag å säkert en massa lärdom :) i går va chili å kivi hemma hos oss de gick bra jag å A va ute å gick med dom i ca 1 timme så både jag å dom fick motion :) ja men hur ser min dag ut nu i dag då? Jo nu blir de jobbet sen hem till A för middag de kan bli väldigt trevligt med tanke på hur A är alltid glad å positiv så detta kan ju inte bli så jobbigt men i alla fal nu blir de jobbet å de ska bli kul ;) nä nu ska jag strax gå av massa kramar på er

Hej alla mina bloggläsare! Dagen i går gic...

img_7530 (MMS)

Hej alla mina bloggläsare! Dagen i går gick som planerat nästan va ju med min kära mor i går på en promenad med chili & kivi sen vart de hem tanken va att jag skulle plocka in alla mina klädder i min garderob men de gick inte min bror har fortfarade inte plockat bort sina hockey grejer å jag rör dom inte dom drinken skit nu har jag tjatat i tre dagar å inget har hänt så nu vet jag inte vad jag ska göra längre men i alla fal sen vart de pride med sara & A de va super mysigt sen vart de he till A och sova typ nä men nästan vi satt ute å pratade ett tag med hans pappa sen vart de en promenad också ;) ingen lång men en kort å de va jätte skönt att få ta en promenad på kvällen nä nu är jag på g till jobbet kommer in sen kram kram.

Ja då han man vart hos mamma plus att man ...

img_2026 (MMS)

Ja då han man vart hos mamma plus att man har vart på en lång promis så då behöver man ej gå ut å gå eller spring :) men jag kanske tar mig en nämnda sen vem vet :) nä nu ska jag ta å ringa lite samtal innan jag ska kliva av bussen. Men ha de så himla gott nu ;)