Ledig onsdag

Tisdag :)

God morgon på er alla.
Hoppas alla har sovit gott. Ja i går vart de Inge me att sy klart kuddarna på grund av att jag va så sjukt trött i hela kroppen så de blev sängen å TVen då jag tittade på ensam mamma söker och de okända så himla intressant alltså jag tror ju lite på de här med spöken å andar ;) grymt intressante sen vart de nyheterna jag måste bara få slänga ur mig en kommentar jag vet inte om alla såg de men i alla fal så handla de om matchen i går AIK - Djurgården derby alltså och på biljeten står de polis avgift 25kr att vi som vill gå på matchen ska stå för polis notan de är inte mera en rätt vi måste få en säkrare fotboll och hockey så att även barnfamiljer kan/vill gå så ska dom kunna göra de utan problem de är sodans jävla dum heter jag har gått på mycket marscher men vill ej gå längre på grund av de som hände på matcherna jag ska inte bli instängd å känna att jag inte kan gå för jag vet inte hur jag kommer hem aja nä nu blir de lite Elvis innan jag är framme på jobbet hoppas alla får en trevlig torsdag. massa kramar på er.

På väg hem.

Känner mig så himla sliten fast jag har sovit mina 8timmar i natt :/ jätte konstigt men i alla fal nu är jag på g hem i från jobbet.

De har varit en bra dag i dag på jobbet. De har vart mycket å göra men de är ju bara kul

Ja hur ser min kväll ut då jo sy klart alla kuddar innan vårt nya köks bord skulle komma denna vecka så jag måste hinna med vill ju inte repa de nya köksbordet de första jag gör nä nu blir de att ringa pappa å sen älskling. :)

Men hoppas alla har haft en bra måndag massa kramar på er.