Lunch

Ja då va lunchen snart slut jag han äta plus ta en Promenad i de finna Höst vädret de va riktigt skönt ute i dag :) resan från hem i från mamma gick jätte bra i går vart du hämtad av min käre far Tack pappsi nä nu blir de åter till jobbet sen hem nä nu måste jag sluta ha de gott å ta hand om er.

På g.

Ja då är man på väg till jobbet. De ska bli jätte kul :) men jag är inte på så bra humör i dag jag har börja drömma jätte konstiga drömmar som tex att jag dör el att jag blir träffad av pilar som har något dödsmedel i sig el en bilolycka m.m. Jag undrar vad detta beror på är de någon som kan ge mig ett svar på detta? Annars i dag händer de ej så mycket ja förutom jobbet. De blir ganska lugnt jag jobbar till 18.00 i dag så ja å jag börjar 7.00 i morgon så i dag blir de hem äta middag sen sova ;) nä nu ska jag lyssna på musik kommer in sen. Hoppas ni får en fin dag i dag. Massa kramar.

Roligt.

De är så kul att jag får bara fler å fler läsare på min blogg så himla kul.

Jag kommer att lägga upp en statistik på de här nu under veckan kan inte lova vilken dag men någon av dagarana blir de i alla fal nu är jag snart i uppsala å jag har precis fåt i gång mitt internet typiskt men sånt är livet

Satt och pratade med en man på tåget i bistron vilken problem gubbe alltså han prata om allt å när jag sa att jag skulle köpa internet så sa men då kan du ju kolla porr ää eller inte vart mitt svar jä**a snusk gubbe tur att jag hade min älskade vän Elisabeht :D men denna gubbe/man berätade om hela sit liv va jag intreserad äää nä han frågade va jag jobbade med jag sa bara att jag svarade i telefon å att jag jobbar inom tullarna tur att han inte vet mera en så :) gillade inte han men men man kan inte Älska/gilla alla här i värden eller vad säger ni?

Ja jag har ju lovat en läsare om att jag ska skriva och berätta om den filmen jag köpte i Fredag
Men tyvär så har jag ej hunnit sät den en men tänkte sätta mig ner någon kväll och kolla på den hoppas jag kan göra de i morgon kväll vil verkligen sen den. :)

Nä nu ska jag kolla FB  för som att jag är aldeles snart framme :)

Hoppas ni får en fin kväll massa kramar på er alla