God morgon....

Ja då va man tillbaka i verkligheten i gen efter 4 dagar uppe i sköna sundsvall. Lite trist men va ska man göra jobbe måste ju alla göra :)

Men i alla fal nu är jag på jobbet och det är massor och göra men det är ju måndag så det kanske inte är så konstigt.

Men i alla fal i morgon händer det i morgon ska jag till Karolinska Sjukhuset med min näsa som inte vill göra som jag vill jag ska vara ärlig och säga att jag är lite närvös för vad dom ska säga antingen säger dom operation eller så säger dom att dom inte kan göra något och då kommer jag bli ledsen.

Nä nu måste jag åter till jobbet i gen.

Kommer in lite senare

dagen efter......

 
dagen i går va en toppen dag som började med en mysig frukost som sedan lede till en långpromenad efter det blev det Birsta och sen hem fixa sig in för restaurangbesöket där vi åt tapas med min mamma, Jörgen och deras grannar :) det va en toppen kväll med god mat och trevligt sällskap men efter att vi har kommit hem så vart kvällen inge bra. men jag tar det i ett senare inlägg nu frulle och mys med mamma innan jag tar tåget tillbaka till den stora staden Stockholm. trevlig söndag på er.
 
 
 Jag i går.
 

Lördag

ja då va den här dagen med det mellanstora L:ett lördag för i dag blir det restaurang besök med mamma och Jörgen plus deras grannar det kommer bli en jätte trevlig kväll känner jag på mig,

Men iallafall i går vart det krogen med mamma och Jörgen fan va kul vi hade det va länge sen jag hade så kul och vad händer när jag står på dansgolvet vem möter jag då jo en gammal kompis jag inte har sätt på 7år det va jätte kul verkligen nä nu blir det att locka hår och sminket ska smetas på sen blir det ett glas vin innan restaurang besöket :)

Lägger upp bilden från krogen i går.