Göteborg - Stockholm.

Ja då har vi lämnat Göteborg för denna gång vart Inget Liseberg men de finns ju kvar så nästa gång de blir Göteborg så blir de Liseberg de kan jag lova annars då vilken helg jag har skrattat så jag har ont i magen men då är de ett täcken på att man har haft kul eller vad säger ni ? I går va de avenyn med Micke, Louise och Dan plus tre vänner till honom så jävla kul kommer inte i håg när jag hade så kul senast de va grymt ;) hoppas de blir Göteborg i gen snart med dessa människor Men i alla fal då har man en semester vecka kvar nu å denna vecka kommer bli lika grym som föra veckan för som att Danne min vän från Gbg åker med till Stockholm å stannar till torsdag :) så denna vecka kommer bli bra den med plus att i morgon ska jag hämta min telefon som har vart på lagning å kom tillbaka i tisdags förra veckan som jag inte kunde hämta för som att jag fick sms ett när jag va på väg till Göteborg Så i morgon blir de att hämta den plus att vi ska ha picknick med Micke och Louise på vårt hemliga ställe som jag och Louise har ;) kommer lägga upp bilder så ni får se nä nu måste jag vara social mot Danne som sitter å kör kommer in i morgon massa kramar på er.

In checkade

Då va vi in checkade och klara för en fortsatt trevlig och mysig helg i Göteborg :) fast nu blir de då med familjen tidigare har jag ju vart med Dan :) men i alla fal hoppas alla gillar recept jag la upp kommer att lägga upp mer sånt från och med nu så de vet ni de

Ja dagen till ära då vart ju själv klart ute i Göteborgs skärgård de va där de finna vädret va så vi tog bilen och så himla mysigt de vart en lunch å en del promenader :) men kul hade vi

nu blir de räkmacka massa kramar :)

 
 

Nytt recept.

Som jag skrev tididgare så använder jag aldrig decilitermått när jag lagar mat jag kör på känsla :) tyvär har jag ingen bild på denna maträtt som jag kan visa er men de kommer att komma.
 
men här kommer ett till recept.
 
Recept 1-3 per
 
1 hel gul lök.
½ papprika
Curry efter vad du själv känner.
Chilli krydda.
1 matsked socker
1 liten burk creme fraiche 34%
1 burk kräft skärtar
1 liten burk med kräft skärtar OBS.....!!! glöm ej att häla ut vetskan ur den.
 
Så du steker löken till den blir lite glansig i med kryddorna och socker inklusive salt å peppar sen papprikan efter de har du i creme fraiche låt de puttra lite samtidigt som du kokar pastan. kräft skertarna ska vara i så kort tid som möjligt för som att är dom i för länge blir de tuggummi ;)
 
Lycka till......!!!